REVIEWS

MET DE DELPHIN LETTERLIJK EN FIGUURLIJK EEN HAP LUCHT MEER !!!!

Wij hadden al ruim 5 jaar een Delphin in ons bezit toen wij wegens omstandigheden voor een bepaalde tijd gastgezin werden. Even heb ik wel gedacht van HELP, hoe moet dit want wij hebben het hele huis gestoffeerd met hoogpolig tapijt. Er was één persoon die 4x per dag 2 verschillende pufjes en de nodige medicijnen moest gebruiken omdat zij zware bronchitis en stof allergie had. Ik moest ook om de week nieuwe medicijnen gaan halen bij de apotheek en schrok erg van de kosten die daaraan verbonden waren, maar het was noodzakelijk, dus werd het betaald.  Ik was een ouderwetse “sopper”, was altijd van mening dat alles vochtig afstoffen het beste was en gebruikte de Delphin alleen om stof te zuigen.  Door de drukte die alles met zich meebracht moest is (achteraf gelukkig) noodgedwongen met de Delphin gaan stoffen, omdat ik mijn tijd en energie niet allemaal aan het huishouden kon blijven besteden.  Ik was telkens weer verbaasd waar al dat stof toch vandaan kwam wanneer ik de waterbak leegde. Ik ben in deze tijd ook begonnen met de matrassen diepreinigen i.p.v. te luchten in het raam en 2x per jaar buiten met de mattenklopper uit te kloppen. Toen ik destijds de waterbak van enkel de matrassen afzuigen leegde, schaamde ik mij gewoon, wat voelde ik me een viespeuk!!  Na enkele weken kwamen we tot de ontdekking dat de medicijnen en pufjes lang niet meer zoveel werden gebruikt sinds ze bij ons in huis was.  Tot een ieders verbazing was de gang naar de apotheek na bijna 3 maanden zelfs niet meer nodig!!!!  Dat kwam enkel en alleen omdat het huis en de lucht hier in huis gereinigd worden met de Delphin !! Je hoeft echt niet heel erg slim te zijn om te kunnen uitrekenen wat een kostenbesparing de Delphin met zich meebrengt. Zeker in deze tijd, waarin de vergoeding voor ziektekosten erg minimaal is/ wordt.  De Delphin gaat vele jaren langer  mee en je hoeft geen zakken meer aan te schaffen. En dan het comfort en de gezondheid, niet te vergeten!!!  Vervelende kookluchtjes (denk o.a. aan kool) kennen wij hier niet meer. Gewoon na het eten je huis stofzuigen, daarna de Delphin op luchtreinigen zetten en fris en fruitig is je huis weer.  Ik doe nu fluitend mijn huishouden, want er is veel minder stof in huis. Maandelijks zuig ik nu allen matrassen en allen zijn weer fris. Ik weet het zeker, je bent gelukkiger en leeft gezonder in een huis waar de Delphin is. Wij zijn zo enthousiast dat wij de “oude” versie, de DP2002  (bijna 10 jaar in ons bezit en nog goed functionerend) hebben ingeruild voor de vernieuwde versie, de DPS8. Oost West, met de Delphin in huis is het BEST!!!

Tijmen van de Steeg uit Elspeet

Echt een fantastisch apparaat

Wat een heerlijk apparaat is de nieuwe Delphin!. Nog meer kracht en super fijn om mee te werken. Wat nog steeds geweldig is, is dat de Delphin machine gelijktijdig lucht verschoont en verfrist met aangename natuurzuivere luchtjes. Daarnaast verwijder ik er maandelijks de stofmijten mee uit de bedden. Echt een fantastisch apparaat!

Winston Post

Ademhalingsproblemen verdwenen!

Schoonmaken wordt een stuk prettiger, de lucht wordt een stuk schoner. We hebben kinderen & kleinkinderen met ademhalingsproblemen, zijn nu verdwenen. Ze komen veel vaker op bezoek sinds wij een Delphin hebben.

J. Olthof uit Hengelo

Zonder medicijnen

Alles in huis is fris en stofvrij met de Delphin. Onze dochter is geheel zonder medicatie door de Delphin.
Fam. Verwoert uit Opheusden

Aanrader voor C.O.P.D. patiënten

Geweldig apparaat, vooral de matras en kussenreiniging; onvoorstelbaar wat er iedere keer uitkomt! Direct merkbaar, schone lucht… een aanrader voor C.O.P.D Patiënten.

H. Moons uit Vianen