Etherisiche olie voor gebruik in de Delphin luchtreingerBestel nu ons Delphin Wellness-set met heerlijke etherische olie. Vijf heerlijke olie & een grote fles Aroma bad in een prachtige geschenkdoos. Haal de natuur in uw huis. Ook leuk om kado te geven.

Essentiële olie, etherische olie of aromatische olie zijn drie verschillende benamingen voor de vluchtige olie die in iedere plant of boom aanwezig is. Etherisch en vluchtig zijn eigenschappen van de olie. Essentieel, noodzakelijk, omdat bij een tekort de plant dood gaat, Aromatisch, omdat de kenmerkende geur van de plant te danken is aan de etherische olie.

Wat betekent dit voor de Delphin? U kunt aan het water enkele druppels etherische oliën toevoegen, zodat uw kamer fris (citroen), romantisch (lavendel) of verkwikkend (eucal-mint) gaat ruiken. Zo zijn er nog meer geuren die een perfecte toepassing hebben in een Delphin. Dus of u nu de lucht zuivert, de vloer dweilt, of stofzuigt; met de Delphin is uw woning niet alleen echt schoon en hygiënisch maar ruikt het ook altijd heerlijk fris in uw huis. Lees voor gebruik de instructies op de verpakking. Buiten het bereik van kinderen bewaren.