Huisstofmijt

Delphin stofzuiger vs Rainbow stofzuiger

Delphin stofzuiger vs Rainbow stofzuiger: voor en nadelen

Delphin stofzuiger vs Rainbow stofzuiger : Waarom is een Delphin stofzuiger beter dan een Rainbow stofzuiger? De Delphin stofzuiger is uniek in vergelijk met de Rainbow stofzuiger. De Rainbow heeft namelijk een filter, en een filter verstopt waardoor de zuigkracht verslechterd. Tevens heeft het filter van de Rainbow stofzuiger gaatjes, waardoor al het vieze ongezonde fijnstof uw huiskamer wordt ingeblazen. De Delphin stofzuiger heeft nergens een filter en d.m.v. de gepantenteerde Klick L-Lamella techniek verdwijnt al het stof in het waterbassin. De Delphin stofzuiger behoudt haar luchtstroom dus altijd!

Klick Lamella

Gebruiksgemak

Het unieke gepantenteerde Delphin Klick L-Lamella hoef je niet los te schroeven, maar pak je er zo af om te reinigen, dit in tegenstelling tot de Rainbow stofzuiger, waar je gereedschap voor nodig hebt om de separator los te maken. Dit is een groot verschil als je bedenkt dat dit minstens één keer per week moet gebeuren.

De Delphin stofzuiger heeft een gelagerde wielbasis en elektroborstel. Dit merk je tijdens gebruik. Het is veel makkelijker om met een Delphin stofzuiger te rijden dan met een Rainbow stofzuiger. Ook wordt de Delphin als vrouwvriendelijker ervaren, omdat ze kleiner en lichter is.

Garantie

Ook qua garantie toornt de Delphin stofzuiger hoog boven de Rainbow stofzuiger uit. De fabrikant van de Delphin stofzuiger geeft maar liefst 10 jaar garantie op de koolborstelloze turbo jet turbine motor!

Delphin stofzuiger hoogstaande techniek & kwaliteit

telescoopbuisHet nieuwste snufje van de Delphin stofzuiger is de telescoopbuis, ook deze heeft de Rainbow stofzuiger niet. De Delphin stofzuiger wordt standaard geleverd met 2 telescoopbuizen. één voor het stofzuigen met de gewone zuigmonden en één voor het diep reinigen met de robuuste, handzame elektrische klopborstel. Hiermee kan je eenvoudig matrassen, deurmatten en tapijten diepreinigen.

Vrijblijvende presentatie

Vraag nu een vrijblijvende presentatie aan van DELPHIN stofzuiger en vergelijk!  klik hier voor meer informatie

Delphin, er is écht geen betere.

Product toegevoegd aan de bestellijst