Deze Luchtreiniger (Airwasher) is de grotere variant van de “baby” Delphin Luchtreiniger (Airwasher). U kunt de Luchtreiniger (Airwasher) op elke willekeurige plaats neerzetten. Het enige wat u nodig heeft is stroom en water. Het systeem zorgt ervoor dat de stof uit de lucht in het water wordt neergeslagen en schone lucht weer in de ruimte terugkomt.

U kunt ook een natuurlijke etherische olie van Delphin toevoegen aan het water. De Luchtreiniger (Airwasher) verbruikt 14 watt, maakt een zacht geluid en kan 24 uur per dag aan de blijven staan.

Werking:

De Luchtreiniger (Airwasher) zorgt er als het ware voor dat er een regenbui ontstaat in het apparaatje. Door water (overigens net als in de natuur) word het stof en het fijnstof neergeslagen door het water. Het is een feit dat nat stof niet meer vliegt. Zo wordt uw lucht gereinigd door de luchtreiniger (Airwasher). In uw woning wordt de lucht net zo schoon en fris als buiten na een regenbui.

Om de Luchtreiniger (Airwasher) te ontkalken kunt u een lepeltje citroenzuurpoeder toevoegen aan het water. Bij ons verkrijgbaar voor € 9,95 per zakje van 250 gram.

Prijs Luchtreiniger (Airwasher): € 98,00  incl. BTW.  (Citroenzuurpoeder, zakje 250 gram € 9,95 incl. BTW.)

 Wellness set: AANBIEDING: Van € 109.90 voor € 79.90      (art.nr. 4500)